Jag har haft en toppen dag hos Ella som driver Prinsens Araber, kl ringde 07:15 i vanlig ordning trots att jag var ledig. Drog förbi mitt stall för att släppa ut hästarna, Moriks sår såg bra ut, så jag kan nog börja aktivera honom imorgon. Ska bli riktigt kul då jag är full med inspiration!
Kl 9 var jag hos Ella, vi gjorde iordning hästarna för att sedan lasta dem i lastbilen för att åka till en travbana som låg ca 30min ifrån hennes gård. Jag fick Zigge, hästen som jag red igår som jag har blivit lite småkär i. Han och Morik skulle passa himla bra ihop!!
Väl framme lastade vi av hästana som var hur coola som helst, så himla trevliga hästar. Vi fick sällskap av Ellas vän som kom med sin häst, sen red vi ut en slinga innan vi började med galoppjobbet på travbanan.
Otroligt nyttigt för mig som är lite nervös fortfarande för galopp i skogen, men det gick hur bra som helst.
Väl på travbanan rullade vi på i galopp, vart lite missar från min sida då Zigge är en otroligt känslig häst så det vart lite brall och bockningar innan vi hittade rätt!
Sen vart han nog lika trött som jag vart så vi båda orkade nog inte riktigt i slutet. 2mil vart det kort och gott, har nog aldrig galopperat så länge i hela mitt liv, men det var riktigt härligt. Ser fram emot nästa gång!! :-)

Länk till PRINSENS ARABER