Ibland kan jag komma på mig själv med att tycka att det är jäkligt drygt att göra vissa saker i stallet. Ni vet ex packa hö, mocka, sopa stallgången och diverse saker, ibland kan det till och med vara jäkligt drygt att behöva rida också, när man kanske inte ha all tid, vädret suger och man hittar allt som fkt kan vara liiite roligare än stallet just den dagen.. 
Det kommer alltid sånna dagar, speciellt nu när det är ens vardag, det blir lika "jobbigt" att diska, tvätta osv. 
För mig är en hobby något man gör en till ett par grr i veckan, men så fort du tackar "ja" till en häst så blir det en livsstil. Du kommer alltid ha ansvar för DIN häst oavsett, 24 timmar om dygnet 7dagar i veckan, hela tiden. 

När jag kommer på mig själv stå där med höpåsen i handen och det är 24påsar till som ska packas (brukar packa för en hel vecka) brukar jag tänka tillbaka på tiden innan jag fick häst. Man kunde i princip betala folk för att ens få komma in i ett stall och lukta på en häst. På den tiden när man kunde packa hö till alla hästar på ridskolan, smörja alla sadlar till ridskolehästarna osv. Och man gjorde ALLT med ett leende på läpparna. 
Vi är jäkligt bortskämda med att ha en häst, en egen häst som jag önskade mig i hela 13år innan jag fick en. 
Tänk alla små tjejer/killar som är fortfarande i det stadiet där dem önskar en häst över allt annat på jorden. 

Det jag vill komma med i detta inlägg är att fkt ta vara på det man har, oavsett om det är jobbigt någon dag och det är inget fel med det, man kan ha dåliga dagar också. Men att tänka tillbaka på tiden innan man hade häst och fkt försöka få tillbaka känslan av att det är kul! :-)